VP Del 86 – Sommarplågor

onsdag 28 juli 2021

Sommarplågor varför podda om det?

Vilken sommardag som helst när solen skiner och det är någorlunda varmt, är det brygghäng nere i viken där vi bor.

På höger hand, eller norra sidan, samlas tillresta badgäster från väldigt nära och väldigt fjärran. Vi bor vid Göteborgs södraste kommunala badplats.

På vänster hand eller södra sidan samlas vi andra, vi som bor här. Inga fina hopptorn eller pontoner för oss. Men det är här vi trivs. Här finns det alltid någon skön granne att prata med. Morgondopp eller dopp före lunch, efter lunch, under lunch, eftermiddag, före middag… ja så håller det på till det avslutande kvällsdoppet.

Vid ett dopp berättade Fredrik att han lyssnat på podden om midsommar och Anne-Lie om hur fint våra ungdomar firade midsommar. Vi började prata om podden och bad om tips på tema. Sommarplågor sa Anne-Lie, det ska ni tala om, sommarplågor. Så det gör vi här. Tack för tipset!

Om podden Vilkas Podderier

Vilkas Podderier är en podd med makarna Anna och Mikael Vilkas. Tillsammans pratar de om allt som hör livet till och lite till. Anna är författare och mastercoach med en passion för entreprenörskap och framtidens organisation. Hon arbetar primärt med VD och ledningsgrupper i medelstora organisationer för att skapa tillväxt genom fokus, engagemang och glädje. Läs mer om det i boken ”Chilla – din guide till framtidens ledarskap”

Mikael är mediemannen med välkända speakerrösten, bakgrund inom TV, musikbranschen och med mängder av radioguld. Trummorna står i vardagsrummet och guld- & platinaskivorna pryder gästtoaletten. Framtidens marknadsföring, film & digitala kanaler är hans hemmahamn.

Om du ännu inte lyssnat på podden, tycker vi att du börjar med de senaste avsnitten och arbetar dig bakåt. De första avsnitten var Mikael med under hot. Han tyckte att det var mycket obehagligt att tala utan manus. Man kan höra det om man jämför de första 5 avsnitten, sen börjar det släppa och nu är det riktigt kul tycker Mikael. Anna bara ler. Hon visst det redan från början 🙂

Mycket nöje!