Föreläsningar

Inspiration och engagemang i Annas föreläsningar

I sina inspirationsföreläsningar, väcker Anna, lusten att vara genuint nyfiket intresserad av kraften, i att vara en del av en attraktiv flock. Knivvassa tankeväckande sanningar, landar rakt i hjärtat, när de serveras med värme och humor. Nedan några citat, från deltagare, vid olika inspirationsföreläsningar.

En sprudlande färgklick i vardagen

”Jag har fått äran att lyssna till Anna vid två tillfällen, och jag har fått med mig mycket bra tankar kring förändringsarbete, och vad som krävs för att en förändringsprocess ska genomföras på bästa möjliga sätt. Anna är en sprudlande färgklick i vardagen, som med sin perfekta kombination av ödmjukhet, humor och professionalism förmedlar, sitt budskap och sin kunskap, på ett mycket inspirerande sätt.”

Och mitt i skratten levereras sanningar

”Anna är unik med sitt stora och professionella affärssinne, samtidigt som hon aldrig gör avkall på att se människan hon kommunicerar med, detta tack vare sitt varma sätt och stora hjärta. Jag slogs och fascinerades av hennes skärpa, intellekt och omtänksamhet som hon levererar i lika självklara portioner.”

Professionell, kompetent och enastående

”Jag skulle kunna beskriva Anna Sanderoth Vilkas med tre ord, PROFESSIONELL, KOMPETENT och ENASTÅENDE, men inser genast att det skulle kännas för platt. Och om jag skulle brodera ut texten så blir det för pretentiöst… Så istället väljer jag att skiva att jag å det varmaste rekommenderar Anna. För hennes totala engagemang, hängivenhet och fantastiska källa till inspiration och glädje!”

Exempel på inspirationsföreläsningar

  • Success from within!
  • The fun and excitment of changing!
  • Manage Change!
  • Att skapa framgång på hjärnans villkor!
  • Att leda i förändring!
  • Organisatorisk och social arbetsmiljö, AFS 2015:4!
  • Vision skapar starka team!
  • Fokus, engagemang & glädje!
  • Att balansera det coachande ledarskapet!
  • Framgångsrika team och motiverade  medarbetare!

Med över 8 000 timmar av coachande samtal med individer och grupper, har Anna mött mängder av olika problemställningar. Och trots att varje organisation har sina egna utmaningar, är det lätt att identifiera vissa återkommande mönster. Låt dig inspireras av vad som blir möjligt när ni väljer att satsa på fokus, engagemang och glädje.

Anna säger: ”Det finns inget bättre än att stå inför en grupp, och inspirera dem till att lägga fokus på alla de möjligheter de har, inom sig och framför sig, om de bara väljer att se dem.

Att sprida inspiration är min mission och tänk: Hela livet har förberett mig för det här!”

För mer information om Anna läs här och för prislista läser du här

För att stilla din nyfikenhet om vad Anna tycker är viktigt, rekommenderar vi dig att läsa hennes blogg