Rekommendationer

Anna som utbildare vid Sumo Growth Institute:

15 mars 2023

 • ”Anna är rolig, genuin, mycket kompetent och kunnig inom sitt område – INSPIRERANDE!”
 • ”Anna är komplett! Det finns få som kan jämföra sig med detta. Hennes engagemang, värme och lätthet till både skratt och tårar = 100%”
 • ”Anna är otroligt kompetent och har en förmåga att få med gruppen till framgång!”
 • ”Anna är en fantastisk utbildare. Mycket kompetent och har en härlig personlighet. Hon har också stor erfarenhet av att både coacha och att leda företag.”
 • ”Anna är fantastisk! Så mycket kunskap och erfarenheter personligt paketerade med en aura av passion och positivitet”
 • ”Anna är mycket kompetent och bra”
 • ”Anna är mycket kompetent, når fram, jag vill ha mer! Behaglig att lyssna på!”

Arjiana Rekic

Kriminalvårdsinspektör – Frivården Borås

Att bara få träffa Anna är en energigivande erfarenhet. Jag har, tillsammans med mina kollegor från ledningsgruppen fått förmån att bli coachad av Anna och kollega under ett helt år. Ett lärorikt år där vi har satt upp gemensamma mål och skapat en gemensam plan för hur vi, tillsammans med våra medarbetare, skall arbeta för att nå våra mål. Fantastiskt upplevelse som har gett resultat för hela verksamhetsområde och bidragit till min personliga utveckling. Vill du maximera din professionella eller privata potential rekommenderar jag varmt att du tar kontakt med Anna. Tack Anna!

Anna som utbildare vid Sumo Growth Institute:

1 mars 2023

 • ”Anna är extremt pedagogisk, lärorik. Kommer verkligen in på detaljer som jag inte visste om mig själv. Lär mig om hur jag kan leda andra.”
 • ”Mer än bäst. Hennes berättarröst fångar, lugnar och skapar fram saker ur en. Briljant! Vilka dagar. över förväntan.”
 • ”Anna är fantastisk! Så kompetent så engagerad och så uppmärksam.”
 • ”Anna är duktig på att förklara samband. Ger en tydlig röd tråd. Behaglig och leende!”
 • ”Anna du är fantastisk. Du leder oss igenom dagen med din kompetens, närvaro och humor. Jag känner tillit och förtroende för det vi har gått igenom. Skall bli kul och spännande att börja testa!”
 • ”Mycket proffsig och påläst. Känns trygg i sin kompetens och erfarebhet av att själv ha agerat i olika roller och inom flera företag/branscher”
 • ”Mycket nöjd! Duktig, kompetent och lätt att lyssna på.”
 • ”Fantastisk! Är som klippt och skuren för att utbilda! Kompetensen är det inga tveksamheter om.”

Sara Wickenberg

Affärsutvecklare på JENSEN yrkeshögskola samt Ägare och yogalärare på Mindful Yoga i Majorna

Anna har en härlig energi och ett genuint intresse av att varje träff ska ge resultat. Hon är kompetent som coach och skiftar smidigt mellan olika tekniker och tankemodeller för att hjälpa mig som klient att se situationen ur olika perspektiv. Hennes erfarenhet av ledarskap och business bidrar naturligtvis till värdet av affärscoachningen, där mötena hade en fin balans av rådgivning och coachning.

Anna är också mån om att hela livssituationen ska fungera, och inledde därför vårt samarbete med en större helhetsbild av min situation. Det underlättade senare i arbetet, då större beslut kunde checkas av mot den övriga livssituationen.

Jag kan varmt rekommendera Anna som affärscoach! Jag gjorde flera stora förändringar av min verksamhet under perioden jag samarbetade med Anna. Förändringar som förenklade och förbättrade försäljningen och mitt administrativa arbete, så jag kunde lägga större fokus på kärnverksamheten. Tack Anna!

Lotta Thonell

HR Konsult & ägare av Lotta Thonell AB

Anna är en synnerligen klok och kompetent fd chef, kollega, rådgivare som jag väldigt gärna samarbetar med. Anna är påläst, erfaren och kunnig inom HR området och är strategisk men står med båda fötterna i myllan med det alltid närvarande affärsdrivet. Detta i kombination med att hon brinner för att vara med och påverka, samt har förmågan att skapa engagemang och utveckling i såväl organisationer som för enskilda individer, gör att det är väldigt lätt att lämna en rekommendation. Vill du ha någon som utmanar dig eller din organisation på ett professionellt plan och med ett lyckat resultat, hör av dig till Anna!

Dennis Larsson, 

Business Transformation Coach, GAP Finder, Change Leader/Driver, Senior Business Partner, Executive Mentor

Are you looking for the wow feeling? Then I suggest you hire Anna as your coach or mentor. Her direct and razor-sharp approach in combination with a large portion of humor and humbleness makes her a person who helps you reach breakthrough results in your life and/or business. My experience with Anna is that she is one of the most skilled coaches and mentors I have had the chance to meet. I highly recommend Anna if you are looking for a person who can support your growth and in the same time provide you with a wow feeling!

Marie Louise Alderlid,

Rekryteringskonsult och Executive Search vid Bohmans Nätverk

Anna är unik med sitt stora och professionella affärssinne samtidigt som hon aldrig gör avkall på att se människan hon kommunicerar med, detta tack vare sitt varma sätt och stora hjärta. Jag slogs och fascinerades av hennes skärpa, intellekt och omtänksamhet som hon levererar i lika självklara portioner. Jag träffade Anna på Gothia Akademi då jag utbildade mig både till Professionell Coach och i Masterprogrammet. Anna var då en lärare och mentor i programmet. Säkrare coach än Anna är tveksamt om det finns att få tag på i Sverige idag. Jag vill och hoppas få arbeta med henne igen, för det var roligt och givande – på riktigt, liksom det mesta på energi- och kunskapsoasen Gothia Akademi.

Malin Emilsson,

Utvecklingskonsult, ICF-coach (PCC), NLP Practitioner, förändringsledare, Ägare Kraft & Balans

Anna har en fantastisk kombination av sylvass kompetens och stort hjärta. Hennes förmåga att lyssna in behovet hos andra och skapa resultat utifrån det är det jag uppskattar mest. Jag vet att när jag anlitar Anna som mentor eller coach får jag aldrig standardlösningar. Jag får det just jag behöver och lite till. Jag rekommenderar varmt Anna till dig som utveckla dig själv, dina medarbetare eller ditt företag och nå till nästa nivå.

Nikola ”Niki” Tramontana,

ICF Coach, Leg. Naprapat, Health strategist, Peak Performance coach (ICF standard), NLP Coach, Advanced HolisticTrainer, Ägare Form träning & hälsa AB

”Jag skulle kunna beskriva Anna Sanderoth Vilkas med tre ord PROFESSIONELL, KOMPETENT och ENASTÅENDE men inser genast att det skulle kännas för platt och om jag skulle brodera ut texten så blir det för pretentiöst…
Så istället väljer jag att skiva att jag å det varmaste rekommenderar Anna för hennes totala engagemang, hängivenhet och fantastiska källa till inspiration och glädje! Jag känner mig tacksam över att ha fått träffa dig under min utbildning till Professionell Coach på Gothia Akademi…”

Lars Cronehag,

Mental optimering & Kommunikation at Cronehag Coaching – NLP, DISC, Life Kinetik

”Jag är rätt kräsen vad gäller min egen profession och granskar mina kollegor noggrant. Men att få ha möjlighet att bli coachad av Anna är helt fantastiskt och spränger dessa barriärer totalt. Professionell, strukturerad och brutalt kompetent. Känner mig oerhört trygg med Anna som hjälper mig att optimera mig själv och min prestation. ”

Carina Svärd,

Koordinator/samordnare

”Anna Sanderoth Vilkas är en sann inspiratör för så många delar i vårt liv, som bildar en självklar helhet. På ett självklart och professionellt sätt binder hon samman de turer som vi människor tar, våra tankar och beteende, styr upp för att styra stegen på rätt väg och använder sig av de verktyg som ibland kan upplevas som magiska. Med sin empatiska och klarsynta förmåga berör Anna de områden vi behöver för att ta nästa kliv framåt i vår resa till utveckling och kreativitet!”

Malin Blomqvist,

Organisationsutveckling

”Jag har fått äran att lyssna till Anna vid två tillfällen och jag har fått med mig mycket bra tankar kring förändringsarbete och vad som krävs för att en förändringsprocess ska genomföras på bästa möjliga sätt. Anna är en sprudlande färgklick i vardagen som med sin perfekta kombination av ödmjukhet, humor och professionalism förmedlar sitt budskap och sin kunskap på ett mycket inspirerande sätt.”

Madelene Einarsson,

Business owner at ME&You Wellness

“Anna är en fantastisk personlig coach som leder dig i rätt riktning i karriären och livet. Med sin expertis, integritet och initiativförmåga får hon dig att uppnå mål som du tidigare bara vågat drömma om.”

Maria Bohlin,

Utbildare, coach, inspiratör

”Anna är professionell på riktigt. Hennes erfarenhet och kunnade imponerar stort. Hon gör det svåra begripligt och får människor att inse vad som krävs för att ro stora förändringsprocesser lyckligt i hamn. Hon är fenomenal på att ”dansa i ögonblicket” eftersom hon tänker med både hjärtat och hjärnan. Att höra henne föreläsa är otroligt inspirerande, ger förstås nya insikter och är dessutom vansinnigt roligt.”

Lisa Falk,

Demand Manager Pon Equipment Sweden

Anna är en inspirerande person, både som chef, mentor och som vän. Hon har en unik förmåga att locka fram det bästa i en själv och det görs alltid med en överhängande omtanke.

Kristina Eineryd,

Demand Manager at Pon Equipment and Power Sweden

“Anna was the HR Director my first 6 years at Pon before she went on the Change and Project Manager. I’ve worked with her in both her roles. Anna is a skilled and excellent facilitator and has a professional way to discuss issues. She has a very humane personality and is really good on judging characters and to talk to people so they feel noticed and appreciated. She is good on finding, evaluate and sort out issues and is a problem solving person.”

Carlton Rice, PMP,

Senior Program Director, Project Management Competency Center at Infor

“Anna knows her stuff. She has a heart for people and the impacts of new things which makes her ideal for change management.
Anna cares about our mission to deliver and her support with this multi-national team has been excellent. She is an asset to the program and welcome on my projects at any time.”

David Brukker,

Consultant Managed Learning Services at Schouten & Nelissen

“I’ve had the pleasure to work with Anna on several occasions in the learning arena. She was very much engaged in the alignment of the employee’s individual learning plans to the stategic initiatives of the organisation, in this case Sales Effectiveness. In her role as HR Director she was a great partner for the Sales leadership in defining the training needs for the individual sales professionals and following up on the progression of these. Anna is also a great presenter and entertainer. She knows how to get her message accross to her audience and have a laugh at the same time. Next to that, if you’re looking for a location to organise your training event near Gothenburg, ask Anna. This is a guarantee for an ideal place, great entertainment, and every detail taken care of!”

Thomas Ewards,

System Administrator på Pon Equipment + Power Systems

“Anna is a close friend since youth and my colleague since a few years back. Anna has always been a brave girl taking on challenges no matter size and difficulty. In her braveness Anna have always projected a coolness, a sense of understanding and humbleness before and within a task/project. It’s easy to feel secure and positive around Anna, she´s very good at lifting good things to the table without forgetting the bad once and her way make it fun to perform!
I also have had the good fortune to witness Anna give a very tragic work related event a happy ending, at least as happy as possible given the circumstances. At this time, Anna did more and beyond then what was expected, for that I treasure Anna very much!”