Föreläsning: DET KULIGA OCH NATURLIGA MED FÖRÄNDRING

tisdag 17 oktober 2017

Höstens föreläsning – En riktig energiboost

Har du någonsin hört att det är svårt med förändring om inte nästan omöjligt? Om det är en föreställning du har så kommer förändring inte att vara enkelt. Våra föreställningar om hur saker och ting är kan vara fantastiskt möjliggörande, rätt föreställningar skapar vinnare. Och de kan också vara enormt begränsande, i så hög grad att de kan hindra oss från att nå vår fulla potential, som människa, grupp eller organisation.

Anna Sanderoth Vilkas är en föreläsare som kommer att locka till skratt, provocera och inspirera publiken att utforska kraften i att konfrontera våra begränsande föreställningar för att få saker och ting att hända. Hon skapar förväntan, motivation och fokus på hur vi når våra mål, eller vem vet, kanske till och med våra drömmar.

Vem är Anna?

Anna Sanderoth Vilkas har en unik erfarenhet av de flesta delarna av att arbeta med affären och organisationen. Hennes passion är att skapa tillväxt genom fokus, motivation och glädje. Varför drivas av rädslan att misslyckas när du kan nå framgång genom lusten att lyckas.

Anna är Professionellt Certifierad Coach, Mentor and Affärsutvecklare. Hon är f.d. vice ordförande för International Coach Federation, Sverige och INLPTA trainer i Neuro Linguistic Programming. Hon utbildar på Gothia Akademi i ledarskap och coaching. Hon driver Sumo Business Development och AB Magnetbyrån.

Styrelsemedlem, entreprenör, HR Direktör, International Change Manager, Regionchef – Anna har en bred erfarenhet med en tydlig kärna: Människor gör affärer med människor! Din verksamhet är beroende av att du leder dina medarbetare och du får den framgång som du förtjänar!

“Genom coaching, mentorskap och affärsutveckling, faciliterar jag er resa. Med mig i ert lag kommer er produktivitet, effektivitet och lönsamhet att öka  samtidigt som er personalomsättning och sjukfrånvaro minskar. En känsla av delaktighet, transparens och respekt kommer att skapa en mer stabil organisation, rustad för tillväxt. För bra för att vara sant? Testa och se…!”

Boka hösten/vintern 2017-2018

För mer information hör av dig till contact@annavilkas.com eller ring Mikael telefon 070-4718047. Mer om pris finner du här: Priser 2017

Prenumerera på bloggen genom att anmäla dig här nedan!